с AVG-то лесно можеш да се оправиш ами с alfadiaga какво ще правим, като от известно време съм в задънена улица с него?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfadiag и Windows 7
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениес AVG-то лесно можеш да се оправиш ами с alfadiaga какво ще правим, като от известно време съм в задънена улица с него?
Няма начин,да няма начин.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМерси за инфото.Непременно ще го пробвам.
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениена мен ми дава ето тази грешка като стартирам лоудъра и не мога да разбера защоAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеTools/advanced settings/Directory Excludes или /Excludes file зависи дали искаш да добавиш цяла директория в "изключенията" или само даден файл.
Макар,че първия път гадината не миряса,след кратко съветванесе кротна.
Вече си имам работещ Alfadiag на нотбука.Ще продължа да го мъча и на нетбука,защото е по-удобен.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЩе трябва да почерпя.
Макар,че първия път гадината не миряса,след кратко съветванесе кротна.
Вече си имам работещ Alfadiag на нотбука.Ще продължа да го мъча и на нетбука,защото е по-удобен.Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеА с каква ОС си?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениена мен ми дава ето тази грешка като стартирам лоудъра и не мога да разбера защо
P.S Аз се чудя защо я ползвате тази тъпа програма Alfadiag (толкова е бавна, че даже един светстен лог не може да направи).Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 00:23.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеПомоли някой друг да ти генерира код или си смени OС с XP. Даже и на виртуално XP пак не иска да тръгне лоудъра. Поне аз не можа до сега на нито една от машините да го подкарам този лоудър. Вярно , че всички са 64 битови, ама не вярвам да е в това проблема.
P.S Аз се чудя защо я ползвате тази тъпа програма Alfadiag (толкова е бавна, че даже един светстен лог не може да направи)._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеДа ама FES е само за дизели, за бензинките кво правим?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеwtf? Как само за дизели бре?
Има ли я някой работеща кракната да я пробвам?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от xidra Покажи съобщениеalfadiag-a има някой функции за които ФЕС може само да си мечтае
Comment
-
Изтеглих триал версия на FES и тръгва на Windows 7, така че ако някой я има кракната ще му бъда благодарен да ми я прати!
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеwtf? Как само за дизели бре?
Ето тука пишат, че е за дизели!Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
Comment